Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeПодробности около смъртта на

...
Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tubeПодробности около смъртта на
Коментари Харесай

Испанският в. „Марка“: Сърцето на Диего Марадона е било двойно по-голямо от нормалното

Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube

Подробности към гибелта на огромния Марадона. Разследването към кончината му продължава. 

Сърцето на умрелия предходната седмица Диего Марадона тежало 500 г, което е двойно повече от естественото, заяви испанският в. „ Марка “. Легендарният аржентинец бе заровен без сърцето, което ще бъде обширно изследвано от кардиолози и специалисти, добавя Дарик.

Целта е да се разбере тъкмо дали Диего е консумирал алкохол, опиати или други вещества в часовете преди гибелта си. Тези условия са извънредно значими за прокуратурата в Сан Исидро, която проверява последователността на събитията в последните часове на Марадона.

Аржентинската осведомителна организация Telam оповести, че проучването на сърцето на дон Диего ще стартира на 8 декември, сряда, в основното ръководство на криминологията на полицията в Буенос Айрес под надзора на специалисти и прокурори.

Според заключенията на криминалистите, направили аутопсията на дон Диего, той е умрял вследствие на изострен белодробен оток, разследване на хронична остра сърдечна непълнота, като в сърцето му те разкрили дилатативна кардиомиопатия.

Междувременно огромният португалски треньор Жорже Жезуш направи изявление, в което акцентира на голямата разлика сред пристрастеността на Диего Марадона към футбола, към топката, която го отличава от днешните му наследници - Кристиано Роналдо и изключително Меси. 

“Диего бе на върха в света, само че той притежаваше пристрастеност към играта, към футбола, роден бе за футболист, по рождение си имаше всичко. Не е артикул, върху който е работено – той си е роден подобен. С обич, с цялото възприятие към топката.

Днес от двамата най-големи в света Кристиано Роналдо има малко от това, а Меси няма нищо от него – няма никаква пристрастеност “, отсече Жезуш. И добави: „ Меси е един огромен футболист, само че ние приказваме за живота и за възприятието, да имаш пристрастеност за играта и за футбола. “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР